Surat Jemputan Untuk Persidangan Sumber Terbuka Malaysia 2011 (MOSC2011)

08 Jun 2011 | Label: , , | |


Surat Jemputan Untuk Persidangan Sumber Terbuka Malaysia 2011 (MOSC2011)

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Bersama email ini dipanjangkan surat jemputan untuk tindakan pihak Tuan / Puan.

Persidangan Sumber Terbuka Malaysia 2011 atau dengan ringkasnya MOSC2011 adalah acara tahunan anjuran Open Source Developers Club Malaysia (OSDC.my) dan tahun ini bersama dengan Institut Perubatan dan Pergigian Termaju, Universiti Sains Malaysia (AMDI-USM). Ia akan diadakan dari 3 hingga 5 Julai 2011 di Bayview Beach Resort, Batu Ferringhi, Pulau Pinang. Tema persidangan untuk tahun ini adalah “Innovating The Change".

MOSC2011 akan menjadi platfrom perkongsian pengetahuan yang mengandungi dua haluan perbincangan yang akan mewakili semua pihak yang terlibat dalam dunia Sumber Terbuka; iaitu pembangun perisian termasuk komuniti Sumber Terbuka, dan juga sektor perniagaan. Persidangan ini mensasarkan penyertaan daripada agensi kerajaan dan sektor perindustrian dan perniagaan, terutamanya dikawasan Utara Malaysia seperti K-Perak, Koridor Utara, Pusat Teknologi Pulau Pinang, Taman Teknologi Kulim dan sebagainya. Ini adalah peluang yang amat baik untuk kami memperkenalkan keupayaan teknologi Sumber Terbuka kepada organisasi yang berkenaan.

Sekiranya tuan/puan memerlukan penjelasan lanjut, sila hubungi En. Sharuzzaman Ahmat Raslan di alamat emel sharuzzaman@mosc.my atau melalui telefon di nombor 016 - 532 4867; atau Puan Khairunnajah Abd Kadir di alamat emel khairunnajah@mosc.my atau melalui telefon di nombor 012 - 631 8980.

Lawat laman rasmi MOSC2011


Sekian, Terima Kasih.

Harisfazillah Jamel

OSDC.my

8 Jun 2011

Untuk simpanan dan rujukan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Popular